Welkom bij Palace Sfeervol Wonen

Elke laatste zondag van de maand geopend van 12.00 - 17.00 uur

Op onze website kunt u een indruk krijgen hoe wij u van dienst kunnen zijn bij het sfeervol inrichten of aanvullen van uw interieur. Onze zeer uitgebreide collectie bestaat uit zowel landelijk, klassiek, eigentijds en modern. Ook kunt u bij ons terrecht voor de merken Richmond Interiors, UrbanSofa, Tower Living, Meubitrend, INNO zitmeubelen en MySons. Ook voor een passend interieur- en/of onderhoudsadvies kunt u bij ons terecht. We zien u graag in onze showroom! 

 

  • palace_box_contact
  • palace_box_koopavond
  • palace_box_maatwerk
  • palace_box_onderhoud
  • palace_box_service
  • webshop_meubelverzorging

Palace Meubelen, 3 generaties lang!
Een familiebedrijf dat al ruim 40 jaar bestaat. Sinds 2014 is het stokje overgedragen aan de derde generatie! Bij ons staat een goede behandeling en uitstekende service voorop. Wij bezorgen gratis in de regio en plaatsen uw nieuwe meubel waar u dat wenst. Niet alleen voor het sfeervol inrichten van uw woning kunt u bij ons terecht, maar ook voor een passend interieur- en onderhoudsadvies. Met een ruim aanbod in verschillende woonstijlen zijn wij een woonwinkel voor jong en oud!

Verlichting
Palace biedt een zeer grote keus in verlichting. Wij helpen u graag verder bij het zoeken van de geschikte verlichting, mocht u niet kunnen slagen in onze showroom. Op onze website vindt u een deel van onze uitgebreide collectie op de pagina "Verlichting". 

 

Meubelonderhoud
Omdat wij graag willen dat u lang plezier heeft van uw meubelen hebben wij een speciale pagina samengesteld over het onderhoud van meubelen. Op deze pagina vindt u tevens de link naar onze meubelonderhouds- webshop. Via deze link Oranjebv.nl kunt u al uw onderhoudsproducten online bestellen!

 

Informatie
Op de pagina "contact" staat alles over onze bereikbaarheid, openingstijden, koopzondagen, garantie e.d. aangevuld met een routeplanner, want wij nodigen u graag uit om onze sfeervolle showroom eens vrijblijvend te komen bekijken. De koffie staat klaar en er is volop gratis parkeerruimte!

Volop gratis parkeerruimte!

Palace Meubelen
Rietveldenweg 13
5222 AP  's-Hertogenbosch

Tel: 073-621 8033
info@palacemeubelen.nl

maandag gesloten
dinsdag t/m donderdag: 9.00 - 17.30 uur
vrijdag: 9.00 - 20.30
zaterdag: 10.00 - 17.00
koopzondag: elke laatste zondag vd maand

Webdesign door Als een Rode Lap